Societatea SC RG Holz Company a fost infiintata in anul 1999. In aceasta perioada a reusit sa ocupe un loc de frunte printre cele mai apreciate societati din tara si strainatate.

In decursul anilor societatea a cunoscut o continua dezvoltare, dovada fiind portofoliul extins de clienti/furnizori interni si externi.

Obiectul de activitate principal il constituie producerea de elemente lamelare stratificate si imbinate in dinti din molid si brad.

Amplasament: zona industriala a orasului Viseu de Sus, la 60 Km departare de Sighetul Marmatiei, 127 Km de Baia Mare si 160 Km de Cluj-Napoca.

Suprafata ocupata: aproximativ 40 Ha.

Personal: aproximativ 500 salariati, inclusiv personalul de intretinere, administrare si cercetare-proiectare.

Dotare: linii de fabricatie moderne, utilaje si instalatii achizitionate din import: Italia, Anglia, Germania.

Materiile prime lemnoase sunt in totalitate indigene. Din productia de stratificate exportul reprezinta peste 80%.

Firma S.G. RG Holz Company se ocupa cu producerea de elemente lamelare stratificate si imbinate in dinti, iar de desfacerea acestora se ocupa firma MarWood International.

Societatea intentioneaza sa-si consolideze pozitia de furnizor in industria elementelor lamelare stratificate si imbinate in dinti pentru producerea de ferestre si usi cu geam termoizolant, impunandu-se ca producator cu traditie.

Cercetarea / productia ocupa un loc important in cadrul societatii si are ca obiectiv modernizarea, innoirea tehnologiilor, crearea de produse noi, cu inalt grad de modernizare la nivelul consumatorilor si cerintelor de varf.

Politica de dezvoltare: se vor continua investitiile si modernizarea fabricilor, cu pondere ridicata in productia pentru export, respectiv in sectorul de productie a elementelor lamelare stratificate si imbinate in dinti avand drept scop cresterea eficientei si calitatii produselor.

Clientii nostri, indiferent de pozitia lor geografica, se pot baza pe o gama de produse de inalta performanta, fabricate dupa norme de calitate recunoscute pe piata interna si internationala.