Solicită o ofertă

Prelucrăm exclusiv lemn din gestionarea durabilă și controlată a pădurilor

Sigiliul FSC certifică sustenabilitatea lanțului de creare a valorii, de la materia primă până la produsul finit

Produsele RG Holz îndeplinesc standardele stricte FSC și sunt certificate conform acestor standarde.

Utilizarea lemnului din pădurile gestionate durabil și utilizarea adecvată și ecologică a resurselor sunt monitorizate în mod regulat de terțe părți independente.

Acreditare FSC®

FSC® ofera recunoastere la nivel international a standardelor si marcilor si ofera servicii de acreditare pentru companii, organizatii si comunitati interesate în silvicultura practicata responsabil

Certificare IFT

Institutul din Rosenheim certifica firmele producatoare de componente si / sau parti componente pentru producerea ferestrelor din lemn stratificat cu geam termoizolant.

Certificare ISO 14001

Cerificatul SRAC ISO 14001 certifica sistemul de management de mediu al organizatiei RG Holz.

Certificare ISO 9001

Certificatul SRAC ISO 9001 certifica implementarea si mentinerea sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001.

Certificare OHSAS 18001

Certificatul SRAC ISO 18001 certifica sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale al organizatiei.

Certificare IQNet

IQNet este cea mai mare retea de certificare din lume avand ca principal scop promovarea si recunoasterea certificatelor eliberate de partenerii organizatiei si furnizarea de servicii de acreditare si certificare la nivel intrenational.

Certificare ICECON CERT

Institutul din Bucuresti certifica firmele producatoare de lemn lamelat incleiat fara tratament de protectie(Clasa de rezistenta GL 24h).