Solicită o ofertă

Termeni și condiții de utilizare

Site-ul rgholz.com este administrat de SC RG Holz Company SRL, cu sediul in Viseu de Sus - Maramures, strada Mioriței 4, avand J24/504/1999 si CUI RO12178568. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi conditiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. SC RG Holz Company SRL îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor şi conditiilor de ultilizare, şi implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă înţelegerea dintre părţi.

Relatia dintre părti este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerţul electronic

RG Holz Comapny srl garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.rgholz.com şi nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conţinut al site-ului www.rgholz.com - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea RG Holz Company srl şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul RG Holz Company srl, a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Domeniul rgholz.com este deţinut de către RG Holz Company srl. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor şi emblemelor, în formă directă sau "ascunsă" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă şi se pedepseşte conform legii.